Whirlpool kizárólagos márkaszerviz

Whirlpool_Corporation_logowebshop_whirlpool
Whirlpool alkatrész áruház

Szervizünk Budapest és Pest megyében nagyszerű szakemberekkel és kiváló felszereléssel áll rendelkezésére. Célunk, hogy munkánkban a lehető leghatékonyabbak legyünk. Szakembereink az esetek 90%-ában már az első kiszállás alkalmával meg tudják javítani az elromlott készülékét*!

Munkatársunk a kiérkezést követően megkísérli megjavítani az ön meghibásodott készülékét a lehető legrövidebb idő alatt. Szerviz technikusunk nem csupán képzett, de előzetesen felkészül a hiba javításának várható módjára**. Nem számít milyen régi vagy új készüléke van, ha lehetséges megjavítani gazdaságosan gépét, akkor megjavítjuk. Az eddigi munkáink során, számos elégedett ügyféllel zártuk le a javítási folyamatot.

Miért mi?

Egy pár indok, hogy miért éri meg minket választani:

 • Budapest és Pest megyében mi vagyunk a hivatalos, kizárólagos márkaszerviz.
 • Szakembereink magasan képzettek a márka termékeinek javítását illetően, és, hogy ez így is maradjon, rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, hogy felkészültek lehessenek!
 • Több mint 12.000-féle alkatrész van raktáron számtalan modellhez.
 • Az elvégzett munkánkra és kijavított hibajelenségre minimum 90 napos garanciát vállalunk***.

 

Amennyiben Whirlpool szervizre van szüksége, HÍVJON mindet, vagy töltse ki az Online munkafelvételi lapot még ma!

Számunk: 06 1 / 999 – 5000

A telefonos elérhetőség ideje:

Kizárólag munkanapokon:
Hétfő – Csütörtök: 8-18 óra
Péntek: 8-17 óra

Online szerviz igénylés

 

Segítse munkánkat!

Mielőtt felkeresne minket, kérjük készítse elő készüléke adatait!
Whirlpool termékek esetében szükségünk lesz a modell számra, típus számra, a termék 85-el kezdődő 12 számjegyű kódjára és a 12 jegyű szériaszámra.

Ezzel kapcsolatos segítséget itt talál: Hol találom az adattáblát?

 

Az alábbi Whirlpool háztartási gép típusokat vállaljuk:

 • Mosógép
 • Szárítógép
 • Tűzhely
 • Beépített főzőlap
 • Beépített sütő
 • Hűtőgép
 • Fagyasztószekrény
 • Mosogatógép
 • Páraelszívó (szagelszívó)
 • Mikrohullámú sütő

 

*Szerviz technikusaink előzetesen felkészülnek az ön által megadott hiba alapján feltételezhető legvalószínűbb problémákra, így azt már magukkal tudják vinni. Ezen felkészülés feltétele, hogy a telefonos kollégánknak lehetőség szerint pontosan elmondják a hibajelenséget és hibakódokat amit a készülék ad.

**Amennyiben a hiba rosszul kerül rögzítésre, úgy csökken az első kiszállási alkalommal történő megjavítás esélye.

***A garancia feltételekhez kötött, a részletekről érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

 


„Minden otthonban, mindenhol. Büszkeséggel, odaadással és tökéletes teljesítménnyel.”

A Whirlpool márka 1989 óta van jelen Európában és ez alatt az idő alatt Európa vezető fehéráru márkájává vált.

„A stratégiai beruházásaink, fejlesztéseink a gyártás és az érintett közösségeink területén tükrözik azon elkötelezettségünket, mely a vásárlóink irántunk való hűségének megőrzésére és iparági vezető szerepünk megtartására irányul.” – Mike Todman, a Whirlpool International elnöke

A Whirlpool világa

A 6.Érzék technológiának köszönhetően a Whirlpool készülékei egy olyan “plusz érzékkel” rendelkeznek, mellyel képesek alkalmazkodni a változó körülményekhez, így használatukkal a lehető legjobb és legtakarékosabb eredmény érhető el. A Whirlpool olyan innovatív háztartási készülékeket kínál vásárlóinak, melyek eleganciát és a legmodernebb formatervezési trendeket tükrözik, a kényelmüket szolgálják, miközben a fenntartható világért is sokat tesznek.

Egyediség. A kis háztartási gépek piacán is igyekszik a Whirlpool kitűnni. Mikrohullámú sütő, amiben sütni és pirítani lehet? Lehetséges! 

Mit jelent a crisp funkció? Mire tudom használni a crisp tálat és valóban hatékonyan lehet a segítségével a mikróban főzni vele?

A cikkből ez is kiderül! http://lakberinfo.hu/belsoepiteszet/konyhai-gepek/2012-11-05-whirlpool-family-chef-mikrohullamu-suto-gyors-kiolvasztassal-friss-pekaru/

forrás: lakberinfo.hu, whirlpool.hu

Akár 5 év nyugalom