Gorenje területi márkaszerviz

gorenje-simplified

Területileg illetékes Gorenje márkaszerviz Budapesten és Pest megyében.

A Gorenje a legnagyobb szlovén háztartási gép-gyártó. A kontinens piaci részesedésének 4%-a az övé, ezzel egyike a nyolc legnagyobb európai háztartási készülék-gyártónak. Fő termelési létesítménye Velenjében, főzőüzeme a Mora Moravia Mariánské Údolí (Csehország) hűtő-fagyasztó üzeme a szerbiai Valjevóban található.

A cég 1950-ben alakult, majd multinacionális vállalattá bővült. A Gorenje-csoport jelenleg 83 vállalatból áll, ezek közül 59 Szlovénián kívül található. A termékek, a szolgáltatások és a vállalatok több mint 70 országban vannak jelen, főként Európában.

gorenje_webaruhaz                 Gorenje alkatrész áruház

Hívja a 06 1 677 76 99 telefonszámot vagy használja az Online munkafelvételi lapot…

Alkatrész azonosításhoz kérjük készítse elő a készüléke adattáblájáról leolvasható készülék azonosítókat:
Modell és típus szám,
ART szám (6 számjegyű számsor) és 8 jegyű szériaszám 

 

Minden tárgynak, minden formának, minden stílusnak saját jelentéssel kell bírnia, és ez a jelentés minden nap hatással van ránk.

GORENJE BY   

A Gorenje konyhai berendezéseinek új kollekcióját az egyik legegyedibb, világszerte elismert alkotó, Philippe Starck tervezte. Modelljei a legfejlettebb technológiákkal és élvonalbeli energiahatékonysági szintre vonatkozó elvárások nyomán készültek.

A termékek széles palettája 100%-osan hozzá illő dizájnnal rendelkezik, amelynek eleganciája „kiemelkedő minőségében és letisztult vonalaiban” rejlik. A minimalista dizájn a high-end fényvisszaverő üveggel és a rozsdamentes acéllal finoman illeszkedik bele a környezetébe, és a szó szoros értelmében az életmódunk és személyiségünk tükörképévé válik.

Fedezze fel a kollekciót és hozza létre saját egyedi, modern és egyedülálló konyháját!

http://www.gorenje.hu/termekek/design-termekek/gorenje-by-starck

forrás: gorenje.hu

gorenje_design másolata