Ariston területi villany bojler márkaszerviz

ariston

E171382

Területileg illetékes Ariston villany bojler márkaszerviz Budapesten és Pest megyében

MEDITERRÁN MELEG ÉS GLOBÁLIS SZAKÉRTELEM

Az Ariston világszerte a vízmelegítő és fűtési rendszerek szakértőjének számít; termékei a Föld minden pontján olasz tervezésű, hatékony és élvonalbeli megoldásokkal szolgálják a vásárlók kényelmét.

Globális szakértelmének köszönhetően, és a fogyasztók igényeinek alapos felmérése révén, szerte a világon több millió család tünteti ki az immár több mint ötvenéves Aristont bizalmával, amely több mint 150 országban értékesíti termékeit.

Az Ariston a szakértők és általában a szakmabeliek nagyrabecsülését is élvezi mindazért az energiáért, amelyet termékei tervezésébe fektet, hogy a szerelés és karbantartás minden lépését egyszerűbbé és gyorsabbá tegye.
Az Ariston márka az Ariston Thermo Group vállalatcsoport része, amely világelső a fűtőrendszerek terén.

 

ariston_webaruhaz

Ariston alkatrész áruház

Hívja a 06 1 210 92 37 telefonszámot, vagy használja az Online munkafelvételi lapot…

Alkatrész azonosításhoz kérjük készítse elő a készüléke adattáblájáról leolvasható készülék azonosítókat:

Modell szám és a gyári szám.

 

1000_velis-maison-dij-700x

Az ErP-szabályozás azért jött létre, hogy berendezéseink energiahatékonysága átláthatóbb legyen, és a vásárlók tudatosabban viszonyuljanak az energiahatékonyság kérdéséhez. Az energiacímkézés ugyanis a CE-jelölés, valamint az Európán belüli értékesítés feltétele lesz. Így az új termékeknek magasabb energiahatékonysági normáknak kell megfelelniük.

Mindez számos előnnyel jár a fogyasztók részére, köztük azzal, hogy a piacról eltűnnek a kevésbé hatékony technológiák, s átadják a helyüket olyan technológiáknak, amelyek szavatolják az alacsonyabb energiafogyasztást: ennek eredményeként jelentős megtakarítást érhetünk el a fűtésszámlánkon.

erpAz energiacímke az összes terméken részletesen ismerteti a berendezés energiaosztályát, valamint minden szükséges információt, amelyekre szükségünk van, ha a mutatói (energiafogyasztásuk, teljesítményük és kisebb környezeti terhelésük) alapján szeretnénk berendezést választani.
A címkéket rendszerek (vagyis együtt telepített, különböző berendezések) jelölésére is alkalmazni kell. Ezekhez a web-konfigurátor – amely ennek a weboldalnak az ERP-részén hamarosan hozzáférhető lesz –külön rendszercímkét dolgoz majd ki. A konfigurátor a szerelők igen hasznos eszköze lesz, hogy a telepített berendezések típusa alapján néhány egyszerű lépésben létrehozhassák az egész rendszer energiacímkéjét.

forrás: ariston.com/hu